Verantwoord

Wij willen niet alleen ontzettend lekker ijs maken, maar ook een positieve bijdrage leveren aan de wereld om ons heen. Daarom maken we gebruik van ingrediënten uit de over- en bijproductie, Want als een appel niet perfect rond is, smaakt ie wel nog steeds super lekker. Hetzelfde geldt voor het koekje dat gebroken is of de aardbei die te klein is. Stuk voor stuk heerlijke ingrediënten die wij maar wat graag toevoegen aan ons ijs. Zodat niet alleen wij, maar ook jij een verschil kan maken. 


Eenvoud

Wij gebruiken alleen de essentiële ingrediënten om ons ijs te maken, en we beloven jou dat je die allemaal kunt uitspreken en weet wat het zijn. Juist het zo eenvoudig mogelijk maken van het recept is ontzettend moeilijk. We zijn dan ook erg trots op het resultaat. 


Persoonlijke band

Het is uniek om te weten waar je grondstoffen vandaan komen. Daarom zijn wij er ook zo trots op dat wij een persoonlijke band hebben met onze leveranciers. Wij hebben onze boeren, telers en makers persoonlijk uitgezocht. Al die aandacht vind je terug in de smaak van ons ijs.


Dichtbij

Wij geloven in onze eigen lokale Nederlandse producten. Want van dichtbij is ook lekker. Daarom komt zoveel mogelijk van Nederlandse bodem. Zo blijft de keten kort en de ecologische voetafdruk klein.


Vers

Wij gebruiken verse ingrediënten in ons ijs. Verse melk, rechtstreeks van de boer. Maar ook ons fruit wordt vers verwerkt. Onze bakkers bakken de cruesli en crumble vers en alles is handgemaakt. Ook de karamel. 


Menselijk

Naast ijs houden wij ook van mensen. Daarom worden veel onderdelen in het ijs ook door mensen gemaakt. Echt handwerk dus. Denk maar aan de vers gebakken cruesli en crumble. Of de handgemaakte boterkaramel. In de bakkerij wordt het door echte bakkers met de hand gemaakt. De vruchten in het ijs zijn ook allemaal met de hand geplukt. En ook het ijs wordt met de hulp van mensen gemaakt.